Mijn wedstrijdkalender is een mooie mix tussen Ironman en Challenge races geworden. Misschien na mijn 3e plaats vorig seizoen nog maar eens een voorzichtige gooi doen naar een mooie plaats in de European Challenge ranking….

  • 15 april: Half Challenge Rome
  • 22 april: 10Miles Antwerpen (als ambassadrice van ‘Antwerpen loopt’. Een project om mensen voor te bereiden op recreatieve loopwedstrijden. Dit in samenwerking met Sportoase)
  • 29 april: 70.3 Marbella
  • 19 mei: Half Challenge Lissabon
  • 25 mei:

Rome met haar geschiedenis en cultuur, het spreekt tot de verbeelding! Dus waarom daar eens niet aan een wedstrijd meedoen? Ik had al wel vrij snel door dat de heirbanen hier nog niet helemaal uit het straatbeeld zijn verdwenen en werd tijdens mijn laatste fietstochtje flink door mekaar geschud. De dag van de wedstrijd begon met het aan de dag leggen van een flinke portie geduld. Zoals het de Zuiderse landen betaamt, waren de straten

Ze zijn niet zo talrijk op mijn kalender, maar op 9 juli  stond er toch weer eentje met stip aangeduid. De Sportoase Triatlon van Vlaanderen. Deze had ik al eens meegedaan in 2015 met een 2e plaats als resultaat.  Maar eigenlijk doet het eindresultaat er niet heel veel toe.  Het is gewoon van start tot finish genieten om in België een wedstrijd te doen! Ik moet wel zeggen, vanaf het moment dat we terug in

Wat een jaar en wat een weekend dat net achter de rug is…

Velen zeggen me dat het straf is, NOG maar een jaar geleden neergestoken en nu al terug op niveau presteren.

En ik begrijp het wel, het lijkt niet lang.  Maar ik kan jullie vertellen dat de revalidatie voor mij toch lang duurde soms en dat het naar mijn gevoel allemaal wat (te) traag op gang kwam.

Ben net terug van een vruchtbare en fijne week in Belgie. 

Om te beginnen heb ik de 10 Miles gelopen in Antwerpen. Een groot event met gelukkig ook de nodige media aandacht.

Radio 1, ATV en verschillende kranten hebben me gecontacteerd naar aanleiding van de 10 Miles.

Al moet ik zeggen dat dit in de afgelopen jaren en ook nu geen hoofddoel is geweest voor mij.  Het

Rust en structuur, de dingen die ik nodig heb om weer de beste atlete te worden die ik kan zijn. Om opnieuw het niveau te vinden waarmee ik weer kan strijden voor de medailles.

Rust in mijn agenda, rust in mijn hoofd: daar streven mijn man Jef en ik naar, en we denken dat we het stilaan aan het vinden zijn.

 

We hebben het gewaagd onze

“Hoe gaat het nu met je?”  is de vraag die ik de laatste maanden het vaakst te horen heb gekregen. En dat is niet verwonderlijk als je bekijkt hoe turbulent het voorbije jaar is verlopen.

Om iedereen optimaal op de hoogte te kunnen houden van mijn lichamelijke vorderingen of beslommeringen, van het resultaat van onze intensieve zoektocht naar nieuwe sponsors en van nieuwe doelen en de weg hiernaartoe, leek het ons