Rust in de Spaanse zon

Rust en structuur, de dingen die ik nodig heb om weer de beste atlete te worden die ik kan zijn. Om opnieuw het niveau te vinden waarmee ik weer kan strijden voor de medailles.

Rust in mijn agenda, rust in mijn hoofd: daar streven mijn man Jef en ik naar, en we denken dat we het stilaan aan het vinden zijn.

 

We hebben het gewaagd onze inboedel in twee grote valiezen te proppen en zijn met onze auto richting het Zuiden vertrokken, meer bepaald naar het Spaanse Calpe. 

En hier is ondertussen de eerste van 6 geplande maanden achter de rug, wat vliegt de tijd toch snel! Lunchen doen we tegenwoordig om 15u30, dus jawel, het Spaanse ritme heeft ook ons al te pakken.

Maar ook het trainingsritme is veranderd sinds we Belgie achter ons lieten. Want de laatste maanden in België waren immers hectisch en volgestouwd, te vol vaak.

 

Er waren de media die toch nog steeds geïnteresseerd bleven in mijn verhaal, mijn visie erop, en de vraag wanneer er nu eindelijk een uitspraak zou vallen in de rechtszaal.

Mijn verhaal vertelde ik, mijn visie ook tientallen keren, en sinds heel kort is ook mijn proces afgerond. Fijn dat we dat nu ook volledig achter ons kunnen laten.

Er was ook de zoektocht naar sponsors die veel tijd, energie en een strakke planning vroeg. Jef zette zijn schouders eronder en met resultaat! 

In een mum van tijd had hij een aantal superenthousiaste bedrijven gevonden die graag mee op de kar wilden springen.

 

Op deze website vind je een overzicht van alle hoofdsponsors, medesponsors en materiaalsponsors. Neem gerust de tijd eens om een kijkje te nemen,

want ik steek niet onder stoelen of banken dat we de meest prestigieuze bedrijven aan boord hebben weten te trekken!

Plannen werden en worden gesmeed. En ik ben enorm blij om samen met hen toe te werken naar enkele mooie, sportieve projecten (hierover later meer)!

 

Hoe onze dagen er hier precies uitzien, laat ik jullie graag weten in een volgende blog.

Spaanse, zonnige groet,

Sofie

Related Post
Gastenboek
 • Magda en Leo Goos-Nys 3 maart 2017 Reply

  Mooie website Sofie .Rust in je agenda en rust in je hoofd en spanning op de spieren en je komt besllist terug waar je half mei het strijdtoneel moest verlaten….
  Heel veel liefs van mam en pap

  • Dochter Sofie 25 maart 2017 Reply

   Mam en Pap waren er weer als de kippen bij (3 maart)!
   Maar dat is altijd zo geweest eigenlijk… Altijd op de eerste rij, altijd bereid om alles te doen wat in hun macht ligt voor mij en mijn zus. Al ons hele leven leven lang.
   Ook daardoor kunnen wij allebei doen wat we graag doen.
   Waarvoor dank lieve ouders!

 • HAwA 15 maart 2017 Reply

  Fieke-Marieke…. Stralen doe jij altijd, laat nu de zon, de rust en al het mooie je ‘doorstralen’! Zo zal je mooie lijf en nog mooiere geest de kracht vinden, nodig om te komen waar je ‘moet’ komen!
  Vertrouwen schat in dat wat er voor jou ‘klaarligt’!
  Lovjoe❤️
  HAwA

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Hawaatje-lief! Dank je voor je mooie woorden, maar daar ontbreekt het jou nooit aan he vriendinneke-lief. Dikke zoen! xx

 • Mike 25 maart 2017 Reply

  Heel mooi Sofie!

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Merci Mike! Groetjes

 • Anoniem 25 maart 2017 Reply

  Mooie website Sofie!!! Het ziet er allemaal schitterend uit! Ik wens je heel veel succes in Spanje. Dikke kus Blondi xxxx Groetjes Katia

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Thanks Blondie! Hier in Spanje is het ideaal om de draad weer op te pikken! Jij ook veel succes in alles wat je doet! x

 • els lotry 25 maart 2017 Reply

  Goed gedaan Sofie, ik ben blij dat ik je ken !
  Kusje, dobbe

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Dank je wel lieve Dobbe! Tot heel snel, dan gaan we Sara naar de finish van de 10 Miles roepen! Dat wordt een hoogdag!! xx

 • Anoniem 25 maart 2017 Reply

  Tof Sofie! Dit jaar wordt terug uw jaar! ! Go for it! Groetjes roos en nonkel !!

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Dank jullie wel Nonkel en Rose! Jullie kunnen al bijna beginnen aftellen om naar Spanje te komen! Het zal tijd worden, want we missen jullie! Tot snel! xx

 • Anoniem 25 maart 2017 Reply

  Amai sofieke da ziet er sjiek uit, en zelfs nen digitale analfabeet als ik kan hier toch makkelijk zn weg in vinden…zeg jij hebt eigenlijk best wel een impossan t palmares en dan staat 2007 :(eerste individuele triathlonoverwinning (1/3 aarschot) en 2006 (eerste podium 3/4 corscia) er nog niet bij…de omkadering zit in ieder geval goed nu wordt het tijd om de vloek te doorbreken en eens een 1/1 triathlon te winnen zonder mijn aanwezigheid , maar vooral GENIET van het leven dat jullie nu leiden en die creme galace bar komt later wel…….U ughh

  • Sofie 25 maart 2017 Reply

   Janneke Janneke! Je bent toch een wandelende encyclopedie he!! Haha! Misschien moet je toch gewoon nog eens meegaan naar mijn volledige wedstrijden… Zonder jou krijg ik er precies echt geen gewonnen! Dus Janneke, noteer in je agenda zondag 11 juni in Venetie! Tot dan! (Karen wil toch graag op citytrip. Ideaal!!)

 • Ellen 26 maart 2017 Reply

  Lieve Sofieke,
  Wat een mooie en gebruiksvriendelijke website! De Spaanse zon en de rust in je hoofd doen je goed ! Dus dat wordt zeker een TOP come-back! Ik wens je het ALLERbeste!!! X

 • Daniel Goos 10 april 2017 Reply

  Mooie website, Sofie, en prachtige foto’s. Wij van de Goos-Nieuwsbrief wensen je veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.