Brunel

Brunel België, onderdeel van Brunel International, levert ervaren specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences aan Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid. Onze flexibele dienstverlening brengt hoogopgeleide talenten en opdrachtgevers samen voor korte en lange-termijnopdrachten.

Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich globaal ontwikkeld tot een beursgenoteerde onderneming, opererend vanuit een eigen internationaal netwerk van 104 kantoren in 37 landen. Zo voorziet Brunel haar opdrachtgevers van de juiste, gespecialiseerde kennis en extra capaciteit en dit zowel lokaal als internationaal.

Brunel heeft zijn unieke reputatie te danken aan zijn kracht en stabiliteit en volgt zijn kenmerkende culturele waarden: ‘entrepreneurship’, ‘result-driven approach’ en ‘operational excellence’ in al zijn activiteiten.

Toch zijn het de Brunel-werknemers zélf die het verschil maken. Hun motivatie, passie, doorzettingsvermogen en flexibiliteit vormen de basis van onze succesformule. Het zijn deze kwaliteiten die wij ook herkennen in de persoon van Sofie Goos, hetgeen ons heeft doen besluiten om haar project met veel enthousiasme te ondersteunen.

Sofie Andries

Marketing Coördinator
s.andries@brunel.net
+32 (0)15 27 33 33
+32 (0)477 13 88 40

Brunel Belgium

Blarenberglaan 3A
2800 Mechelen

brunel