Callant

Verzekeringen en financieel advies

Callant verzekeringen garandeert al 25 jaar uw gemoedsrust via een perfecte verzekering van uw goederen en uw aansprakelijkheden. Al 15 jaar specialiseren wij ons in de volledige bescherming van u als persoon. In geval van overlijden , invaliditeit of hospitalisatie moet u zich geen zorgen maken over uzelf of uw gezin. Daarnaast dragen wij ook zorg voor de vermogensopbouw naar uw pensioen toe, met persoonlijke middelen of met middelen van uw bedrijf. Hiervoor gebruiken we vaak pensioenverzekeringen, maar hebben we ook oplossingen via een bankpartner en verschillende vastgoedpartners.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar stellen we de klant centraal en kunnen we hem optimale service verlenen volgens onze kernwaarden. Deze kernwaarden beschouwen we als ons Olympisch minimum voor onze medewerkers en garandeert ons een duurzame relatie met alle stakeholders.

CALLANT VERZEKERINGEN heeft sinds de start van de onderneming altijd een grote affiniteit getoond voor sport. Verschillende medewerkers en Peter Callant zelf hadden ervaren dat sportevenementen uitstekende gelegenheden zijn om klanten beter te leren kennen. Meteen de belangrijkste motivatie voor het engagement in de sport. Een toenemend ‘corporate image’ en upselling opportuniteiten (ook sportevenementen moeten verzekerd worden) vormen dan de spreekwoordelijke kers op de taart.

U kan bij Callant verzekeringen met alle gemoedsrust uw verzekeringsportefeuille overlaten, zodat u zich kan focussen op het doorgroeien van uw bedrijf en kan rekenen op een uitstekende service.

Callant

www.callant.be
Frankrijklei 112, 2000 Antwerpen
03 609 89 89

cal