Enervit

Enervit werkt al meer dan 40 jaar zij aan zij met de beste topsporters. Dankzij deze ervaring is Enervit dé expert in sportvoeding. 

Het bedrijf heeft fantastische innovaties geïntroduceerd in de wereld van de duursporten. Zo ontwikkelt Enervit heel wat nieuwe trainingsmethoden en revolutionaire voedingsstrategieën. Dit gebeurt in het onderzoekscentrum van Enervit, dat op een hoogte van 1000 meter ligt in de ongerepte bergen van de Pian del Tivano aan het Comomeer bij de beroemde Ghisallo-helling. 

Enervit organiseert al meer dan 30 jaar de medische en voedingsassistentie voor de Giro d’Italia. Ook heeft het bedrijf in 1984 de organisatie van het Uurrecord van Francesco Moser in Mexico City op zich genomen. Momenteel is Enervit trotse partner van Alex Zanardi, de Italiaanse Nationale Wielren- en Langlaufteams en skikampioene Lara Gut. 

Met trots voegt Wolvenberg nu Sofie Goos aan dit lijstje toe. De voedingsstrategieën en producten van Enervit zullen haar perfect ondersteunen zowel voor, tijdens als na een inspanning. 

Wolvenberg n.v. is de verdeler van Enervit in de BeNeLux.

Wolvenberg n.v.

Mouterij 10A
2550 Kontich

Tel: +32 (0)3 458 71 71
Fax: +32 (0)3 458 71 72

wolvenberg
Enervit