hhp

‘Add a smile to your life!’

 

hhp staat voor ‘Home Health Products’ en is gevestigd te Oudenaarde. Het bedrijf heeft inmiddels filialen in de meeste Europese landen, Rusland, Turkije en China. hhp staat bekend als ontwikkelaar van de ‘Andullatieterapie’. Inmiddels zijn ze al meer dan 15 jaar actief en groeit hun productengamma jaarlijks.

Andullatie is een eenvoudige, maar krachtige gezondheidstechnologie. Ze bestaat essentieel uit de combinatie van laagfrequente mechanische trillingen en infraroodwarmte. De effecten van Andullatie zijn vijfvoudig: extra energie, pijnverlichting, betere bloedcirculatie, fysieke en mentale relaxatie, betere lymfedrainage. Het principe werd geïntegreerd in een aantal gezondheidstoestellen waarbij telkens accenten gelegd werden naar specifiek gebruik toe.

Het devies van hhp luidt: ‘Make self-care available for anyone’. Het bedrijf heeft zich tot missie gesteld krachtige gezondheidstools ter beschikking te stellen van een breed publiek dat zijn gezondheid en levenskwaliteit wil verbeteren, speciaal in de thuisomgeving. De toepassingsdomeinen van Andullatie zijn divers: pijnverlichting, sportrecuperatie, wellness, schoonheidsverzorging, etc. Diverse categorieën gezondheidsprofessionals, m. n. kinesisten, artsen, ziekenhuizen, sportcoaches, diëtisten, schoonheidsspecialisten, etc. zien in hhp de ideale partner om hun eigen behandelingen te ondersteunen.

Een belangrijke doelgroep van hhp zijn sportlui. Andullatie wordt immers succesvol ingezet voor opwarming vóór en recuperatie na sportieve prestaties. Ook Sofie Goos is een overtuigde Andullatiegebruikster. Ze zegt: “Als triatleet moet je veel en hard trainen, zodat je enorm veel melkzuur hebt. De Andumedic verwijdert lactaat op een snelle en efficiënte wijze. Voor mij is dit het ideale toestel om te recupereren!”

Home Health Products

Industriepark De Bruwaan 59
9700 Oudenaarde
www.hhp.be
055 23 23 23

Contact: André Schaefer, General Manager

h