Runners’Lab

Runners Service Lab (vandaag runners’ lab) opende haar deuren in 1980, lang voor de ‘running hype’ van vandaag. Het was de eerste loopspeciaalzaak in België. Onze technologie die we hanteren voor het mee ontwerpen van loopschoenen en steunzolen is gebaseerd op onze eigen dynamische footscan® technologie. De footscan® vormde de basis van ons succes en wordt nog steeds verder ontwikkeld voor nog betere metingen en resultaten.

De ervaringen van de voorbije 35 jaren hebben dan ook enorme verbeteringen teweeg gebracht voor de footscan® technologie en analyse.

Runners’ lab heeft zijn eigen befaamd atelier waar de steunzolen en inlegzolen worden ontworpen en gefabriceerd sinds de start van het bedrijf. Ons eerste atelier bevond zich te Beveren-Waas en sinds 2011 in onze hoofdkantoor/winkel te Zwijndrecht. De gepatenteerde 2 meter footscan® drukmeetplaat werd ontwikkeld in België door Jempi Wilssens, de oprichter van runners’ lab in 1980 en eigenaar van rsscan international. De footscan® heeft ook een internationaal succes en wordt wereldwijd gebruikt in tal van speciaalzaken.

Sporters en atleten van over de hele wereld kennen de expertise van runners’ lab, want het gaat veel verder dan de footscan® technologie. Paula Radcliffe, recordhoudster op de marathon, is sinds jarenlang een vaste klant bij runners’ lab. En Greg Lemond geloofde stevast dat hij de Tour de France had gewonnen dankzij perfect op maat gemaakte steunzolen van bij ons. Maar er zijn er veel meer…

 

+ Mo Farah
+ Alistair Brownlee
+ Kim Clijsters
+ Tia Hellebaut
+ Lisa Norden
+ Lynsey Sharp
+ Milos Raonic
+ Sofie Goos
+ …
+ En tal van sportclubs

Tot snel in één van onze winkels?

runners service nv

Westpoort 68
2070 Zwijndrecht
België

www.servicelab.be

Koen Wilssens – CEO and owner Runners’Lab: “atleten die karakter hebben om door te zetten op moeilijkere momenten daar heb ik veel respect voor”.

runnershoes