Sportoase

Sportoase, meer dan sport alleen

Sportoase is een jong en Belgisch bedrijf dat sportinfrastructuur ontwerpt, bouwt, financiert, exploiteert en onderhoudt!

Met ondertussen 10 vestigingen wil Sportoase zijn bezoekers een sport-totaalbeleving aanbieden. Zwemmen, fitnessen, deelnemen aan groepslessen, deel uitmaken van een loop of fietsteam, het kan allemaal bij Sportoase.

De wensen en behoeften van de bezoeker staan hier ten alle tijde centraal en dit wordt duidelijk weergegeven in de kernwaarden en het brede aanbod. Sportoase gaat voor een professionele aanpak, volledig gericht op de tevredenheid van haar klanten:

Maximale toegankelijkheid: Sportoase is er voor iedereen en maakt geen onderscheid tussen jong en oud, professioneel of recreatief sporter, personen met of zonder handicap, individuele bezoeker, club of school.

Laagdrempelig en éénvoudig: duidelijke en voordelige tarieven en formules!

Hoge kwaliteitsstandaard: de modernste infrastructuur, de nieuwste trends in trainingsmethodes en groepslessen, onberispelijke hygiëne en persoonlijke begeleiding.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: door de clustering van verschillende sportfaciliteiten geniet elke bezoeker van de beste prijs.

Ruime openingsuren: Sportoase is 362 dagen per jaar open en dit 7 dagen per week. Van maandag tot en met vrijdag:

08u00-22u00, zaterdag en zondag: 08u00-18u00

Sportoase:

Groep Sportoase NV, Koning Albert II-laan 30 bus 28 – 1000 Brussel
Contactpersoon: Michaël Schouwaerts
E-mail: Michaël.schouwaerts@sportoase.be
Tel: 0475/85.35.85

Website: www.sportoase.be

s1
s2