Vuelta Turistica

Geniet van een onvergetelijke fietsvakantie in de prachtige streek rond Calpe

 

Vuelta Turistica biedt fietsvakanties aan waar alles voor jou wordt georganiseerd zodat fiets en ontspanning centraal staan in een familiale sfeer. Wij stippelen elke dag een mooie rit uit en zorgen ervoor dat je in het prachtige decor rond Calpe met volle teugen kan genieten van je dagelijkse tocht.  We houden rekening met de wensen van elke deelnemer door de deelnemers in verschillende groepen op te delen met aangepaste snelheid en afstanden.  Naast fietsvakanties biedt Vuelta Turistica ook stages en trainingen op maat aan.

Jurgen & Inge als gastheer en gastvrouw

Sinds 1 januari 2015 is Jurgen Van Goolen de nieuwe eigenaar van Vuelta Turistica.  Jurgen nam acht keer deel aan de Vuelta en werd zes keer opgenomen in de Belgische profselectie voor het wereldkampioenschap. In Varese finishte hij als 11de in een achtervolgende groep na de winnaar Alessandro Ballan.

“Door de vele stages en rondes die ik in Spanje reed, verloor ik mijn hart aan de zonnige streek vol contrasten.  Ik koos Calpe omdat dit de ideale plaats is om je conditie op te bouwen. Met mijn jarenlange ervaring als prof wil ik iedereeen laten meegenieten van dit prachtige parcours aan de Costa Blanca.”

Klik hier voor meer informatie over de achtergrond van Inge & Jurgen.

De prachtige streek rond Calpe

Deze regio biedt je niet alleen mooie uitzichten langs de Middellandse Zee en de berglandschappen, door het microklimaat is het er het hele jaar door aangenaam weer om te fietsen. De ritten over col de Rates en naar de Sierra Aitana worden een adembenemende ervaring in een uitzonderlijke natuur.  In deze mooie streek bezorgen wij je een onvergetelijke ervaring! Klik hier voor meer informatie over Calpe.

 

Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in Calpe.  Tot binnenkort?

Inge & Jurgen

Vuelta Turistica

info@vueltaturistica.com
0034 654 173 023