Vruchtbare en fijne week in België

Ben net terug van een vruchtbare en fijne week in Belgie. 

Om te beginnen heb ik de 10 Miles gelopen in Antwerpen. Een groot event met gelukkig ook de nodige media aandacht.

Radio 1, ATV en verschillende kranten hebben me gecontacteerd naar aanleiding van de 10 Miles.

Al moet ik zeggen dat dit in de afgelopen jaren en ook nu geen hoofddoel is geweest voor mij.  Het is iets wat je meepikt net omdat er zoveel aandacht naartoe gaat en omdat het een heerlijk event is, zeker als Antwerpse!

 

Dit jaar zat ik in het speedteam van 1 van mijn hoofdsponsors, Sportoase.  We zijn heel trots mede te kunnen delen dat we de snelste ploeg waren van de 309 deelnemende bedrijven!!

Mijn bijdrage hiertoe? Een vierde plaats bij de vrouwen met een tijd van 59’13”. Niet mijn beste tijd (57’50”), maar wel beter dan ikzelf vooraf had gedacht. Ik had helemaal geen richttijd of plaats in gedachten, ik wilde gewoon genieten en dat heb ik ook gedaan. Ik heb nog nooit zoveel gelachen tijdens een wedstrijd, zoveel kinderhandjes geklapt en gedanst op de muziek op de Meir. Gewoonweg genoten dus!

Maar het meest bijzondere was dat ik voor een speciale rolstoel kon zorgen voor de zus van Jef, zodat ook zij van haar allereerste 10 Miles kon genieten!

 

Ik heb de nieuwe kantoren van Callant bezocht de dagen na de 10 Miles en een presentatie gegeven bij mijn andere hoofdsponsor Brunel. Heb me eens laten rechtzetten bij mijn kine Bjorn Fierens van B-fysio en een koffietje gedronken in Horta met een journalist. 

Ondertussen ben ik met een heel voedingspakket van Enervit en nieuwe fietsschoenen van Lake weer richting Spanje vertrokken.

Hier ga ik de laatste zware trainingen afwerken ter voorbereiding van mijn eerste halve triatlon dit seizoen op 7 mei in Lissabon. Het lopen mocht dan wel goed gaan, ik ben toch benieuwd hoe het zal gaan als ik de drie sporten hard achter mekaar moet doen… Ik heb er in ieder geval wel zin in, het is een wedstrijd die me wel ligt want ik heb deze ooit gewonnen in 2009. Maar het belangrijkste is dat ik er een goed gevoel aan overhoud om vertrouwen te winnen naar de rest van het seizoen toe. En me weer een volwaardige triatlete voelen!

Related Post
Gastenboek
  • Daniel Goos 3 mei 2017 Reply

    Succes in Lissabon, Sofie!
    De Goos-Nieuwsbrief redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.